x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Wiesław Bober Szef Kuchni Fabryka Wełny Hotel & Spa ****
Informacje o szefie kuchni:

Wiesław Bober należy da wąskiego grona najlepszych i najbardziej doświadczonych kucharzy w Polsce. Gotował dla artystów, filmowców, ludzi świata polityki oraz Miss World. Słynie z doskonałego wyczucia smaku i komponowania niebanalnych dań. Jego pasją jest myślistwo dlatego jego menu wzbogacane jest o potrawy z dziczyzny.

Jako szef kuchni zaspakaja gusta najwybredniejszych podniebień kuchni już od prawie 25 lat. Branża gastronomiczna zafascynowała go i pochłonęła całkowicie. Już w dzieciństwie przejawiał talenty kulinarne i - zachęcany przez rodzinę - postanowił zdawać do szkoły gastronomicznej. Wybór okazał się jak najbardziej słuszny.

Wiesław Bober pod patronatem Klubu Szefów Kuchni brał udział w wielu wydarzeniach kulinarnych na terenie Polski i zagranicą. Współuczestniczył w organizowanych Dniach Polskich w Kaprun (Austria) oraz Maso Corto (Włochy), propagując kuchnię polską. Był jurorem w wielu konkursach kulinarnych organizowanych na terenie całej Polski. Swą wiedzą dzieli się z młodymi adeptami sztuki kulinarnej. Wyszkolił wielu kucharzy, którzy osiągają sukcesy kulinarne w kraju i za granicą.

Obecnie jego dań można spróbować w Restauracji PRZĘDZALNIA w Hotelu Fabryka Wełny & SPA. 


 

Zostaw komentarz: