SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Barramundi podawana na groszku cukrowym
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 1 osób
Czas przygotowania:
30 minut
Składniki:
  • Bazylia pospolita
  • 250 g Dynia
  • 100 g Groch cukrowy
  • 5 ml Oliwa z oliwek
  • 150 g Seler korzeniowy
  • 150 g Barramundi
  • Wartości odżywcze:

    kcal %
    cukier g %
    tłuszcz g %
    kwasy tłuszczowe nasycone g %
    sód g %
    białko g %
    węglowodany g %
    błonnik g %
    Sposób przygotowania:

    Barramundi gotujemy na parze ok. 10 minut. Seler i dynię gotujemy a następnie blendujemy na puree. Bazylię drobno siekamy, następnie łączymy z oliwą. Układamy rybę na wcześniej ugotowanym groszku, przekładamy puree z selera, rybą i puree z dyni. Dekorujemy pesto z bazylii.

    Przepis szefa kuchni:
    Zostaw komentarz: