x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Carpaccio z jabłek z wędzonym pstrągiem
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 1 osób
Czas przygotowania:
20 minut
Składniki:
  • 10 Cytryna
  • 100 g Jabłko
  • 100 g Pstrąg filet
  • 10 g Rukola
  • Wartości odżywcze:

    kcal 224,37 %
    cukier g %
    tłuszcz 10,32g %
    kwasy tłuszczowe nasycone 2,35g %
    sód g %
    białko 20,17g %
    węglowodany 15,36g %
    błonnik g %
    Sposób przygotowania:

    Pstrąga wędzonego filetujemy , obieramy ze skóry. Jabłko obieramy i lekko zakwaszamy sokiem z cytryny. Z jogurtu naturalnego, chrzanu i soku z cytryny połączonego z natką pietruszki sporządzamy sos. Jabłko po usunięciu gniazda nasiennego kroimy na plastry i układamy w rozetę na której układamy kawałki wędzonego pstrąga. Całość dekorujemy sałatką z rukoli, jabłka skrapiamy sosem chrzanowo – jogurtowym.

    Zostaw komentarz: