x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Ekologiczne przetwórstwo żywności - konferencja w Łodzi
2011-08-11 22:15:43

4e40436b27f1c_200_35531614 października 2011 w ramach Natura Food 2011 w Łodzi odbędzie się Międzynarodowa konferencja „Ekologiczne przetwórstwo żywności – poprawa jakości oraz ochrona środowiska”.

Konferencja ma na celu omówienie aktualnego stanu ekologicznego przetwórstwa żywności i jakości przetworzonej żywności ekologicznej w kontekście ochrony środowiska. Celem spotkania jest wypracowanie zaleceń dla rozwoju europejskiego przetwórstwa i jakości żywności ekologicznej, a także wzajemną inspirację do dalszego rozwijania inicjatyw oraz ulepszenia jakości żywności dbałości o ochronę środowiska szczególnie w kontekście zmian klimatycznych, zrównoważonego wykorzystania zasobów oraz zwiększenia różnorodności biologicznej.

Konferencja będzie platformą do wymiany doświadczeń, dobrych praktyk i opinii między uczestnikami rynku produktów ekologicznych z całej Europy: producentów, przetwórców, dystrybutorów, handlowców, stowarzyszeń branżowych, naukowców i innych związanych z branżą podmiotów. Konferencja będzie tłumaczona symultanicznie na język polski, angielski, francuski i niemiecki.


Formularz rejestracyjny i dodatkowe informacje dostępne są na stronie internetowej konferencji www.naturafood.pl

Spotkanie organizuje IFOAM EU Group – Grupa regionalna IFOAM UE utworzona w 1992 r., która stanowi europejską strukturę Międzynarodowej Federacji Rolnictwa Ekologicznego. Tworzy ją ponad 330 organizacji spośród 750 organizacji członkowskich IFOAM.

Zostaw komentarz: