x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Nowa odsłona w lokalach hotelu Le Meridien Bristol
2011-04-10 23:09:11

bristol_984470Szef Kuchni hotelu Le Meridien Bristol, Michał Tkaczyk, przygotował dla Gości restauracji Marconi nowe, utrzymane w śródziemnomorskim klimacie dania, których można spróbować już od początku kwietnia.

W celu zapewnienia, że do przygotowania potraw będą zawsze wykorzystane świeże produkty menu zostało skrócone w porównaniu do poprzednio obowiązujących, ale zmieniać się będzie częściej, co 3 miesiące.

Karta podstawowa to wybór dopracowanych w każdym szczególe przekąsek, zup, dań głównych i deserów wśród których każdy Gość znajdzie coś dla siebie.

Owoce morza w ziołowym veloute z emulsją z pikantnej papryki (43PLN), okoń morski z ratatouille (89PLN) czy comber jagnięcy marynowany w cytrynowej skórce (72PLN) to tylko niektóre z listy dań prezentowanych w nowym menu restauracji Marconi.

Pierogi z szyjkami rakowymi (38PLN), diabeł morski na grillowanych warzywach (89PLN) czy antrykot z argentyńskiej wołowiny (125PLN) to  autorskie, szczególnie polecane przez Szefa Kuchni propozycje.

Hotel Le Meridien Bristol należy do sieci Starwood Hotels & Resorts, która w Polsce zarządza również hotelami Sheraton Warsaw, Sheraton Poznań, Sheraton Kraków, Sheraton Sopot Conference Center & Spa i The Westin Warsaw. Starwood Hotels & Resorts łącznie oferuje ponad 1500 pokoi i zatrudnia ponad 1100 osób.

Zostaw komentarz: