x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Pieczony łosoś podany z włoszczyzną
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 1 osób
Czas przygotowania:
30 minut
Składniki:
  • Pieprz mielony
  • 20 g Pomidor Cherry
  • Sok z cytryny
  • Sól
  • 100 g Włoszczyzna
  • 180 g Łosoś filet
  • Wartości odżywcze:

    kcal 261 13%
    cukier 2g 2%
    tłuszcz 16g 23%
    kwasy tłuszczowe nasycone 3g 15%
    sód 0,5g 21%
    białko 25g 50%
    węglowodany 9g 3%
    błonnik 4g 16%
    Sposób przygotowania:

    Włoszczyznę kroimy w cienkie słupki i parzymy przez 5 min. Z porcji łososia ściągamy skórę, doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Układamy na papierze pergaminowym z warzywami i pomidorkami cherry, a następnie pieczemy przez 20 min w rozgrzanym piekarniku do 180 C.

    Łososia wykładamy delikatnie na talerz i obkładamy warzywami z pomidorkami, dekorujemy cząstką cytryny i koperkiem.

    Przepis szefa kuchni:
    Prosto z restauracji:
    Zostaw komentarz: