x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Rolowana cielęcina ze szparagami z bukietem kolorowych jarzyn
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 4 osób
Czas przygotowania:
25 minut
Składniki:
Wartości odżywcze:

kcal 414,1 %
cukier g %
tłuszcz 36,5g %
kwasy tłuszczowe nasycone 13,76g %
sód 267,4g %
białko 38,42g %
węglowodany 28,28g %
błonnik 9,33g %
Sposób przygotowania:

600g cielęciny

400g świeżych szparagów

200g kalafiora

200g brokułów

200g marchwi

200g fasolki szparagowej

400g ziemniaków

40g masła

40g koperku

40g imbiru

Sól morska

Pieprz młotkowany

Sposób przygotowania

Cielęcinę rozbijamy delikatnie tłuczkiem, nakładamy imbir , obrane szparagi, rolujemy i spinamy wykałaczkami. Gotujemy w rosole lub w osolonej wodzie. Warzywa obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie.

Sposób podania:

Na talerzu układamy jarzyny, dookoła ziemniaki obtoczone w koperku, a rolowaną cielęcinę ze szparagami na bukiecie jarzyn. Całość skrapiamy odrobiną sklarowanego masła.

Zostaw komentarz: