x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Turbot gotowany na parze, sałatka z warzyw i mango, gotowany bób
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 1 osób
Czas przygotowania:
30 minut
Składniki:
  • 100 g Bób
  • 40 g Kapusta czerwona
  • 10 g Kiełki nasion rzodkiewki
  • 40 g Mango
  • 40 g Marchew
  • Mięta
  • 40 ml Oliwa z oliwek
  • Pieprz mielony
  • 10 ml Sok z cytryny
  • Sól
  • 200 g Turbot
  • Wartości odżywcze:

    kcal 576 %
    cukier g %
    tłuszcz g %
    kwasy tłuszczowe nasycone g %
    sód g %
    białko g %
    węglowodany g %
    błonnik g %
    Sposób przygotowania:

    Rybę przyprawić i zwinąć w roladkę. Gotować w naczyniu do gotowania na parze 10-12 minut. Marchew, kapustę i mango pokroić w cienkie paseczki

    Doprawić oliwą, sokiem z cytryny i świeżą posiekaną miętą. Ugotowany bób obrać ze skórek i podgrzać na oliwie na końcu dodając odrobinę mięty

    Zostaw komentarz: