x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Wiosenna sałatka z pieczonymi na soli morskiej migdałami
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 0 osób
Czas przygotowania:
0 minut
Składniki:
  • 10 g Boćwina
  • 1 g Cytryna
  • 25 g Migdał
  • 10 g Roszponka
  • 15 g Rukola
  • 10 g Ser Parmezan
  • 1 g Sól
  • 50 g Sól morska
  • 5 g Szczaw
  • 30 g oliwa truflowa
  • Wartości odżywcze:

    kcal 437,89 %
    cukier g %
    tłuszcz 43,45g %
    kwasy tłuszczowe nasycone g %
    sód 106,43g %
    białko 7,7g %
    węglowodany 4,21g %
    błonnik 2,41g %
    Sposób przygotowania:

    Migdały wykładamy na soli morskiej i pieczemy w 220 o  C przez 10 min. Rukolę, roszponkę, szczaw i młodą botwinę solimy, skrapiamy cytryną i oliwą z oliwek. Posypujemy parmezanem i mieszamy. Wykładamy na talerz i posypujemy prażonymi migdałami.

    Przepis szefa kuchni:
    Zostaw komentarz: