x
Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plków cookies.
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
Tatar z łososia wędzonego
Średnia ocena:
Oceń
ten przepis
Porcja dla: 2 osób
Czas przygotowania:
15 minut
Składniki:
  • 10 g Cytryna
  • 5 g Kiełki nasion słonecznika
  • 25 ml Oliwa z oliwek
  • 5 g Oliwka
  • 100 g Łosoś wędzony
  • Wartości odżywcze:

    kcal %
    cukier g %
    tłuszcz g %
    kwasy tłuszczowe nasycone g %
    sód g %
    białko g %
    węglowodany g %
    błonnik g %
    Sposób przygotowania:

    Łososia rozdrabniamy w drobną kostkę. Delikatnie doprawić do smaku solą i pieprzem oraz oliwą. Na półmisku uformować łososia w kształcie prostokąta. Obsypujemy go oliwkami.

    Półmisek ozdabiamy sosami vinegret i balsamicznym. Układamy cząstki cytryny do wyciśnięcia i dekorujemy ziołami i kiełkami. Na koniec kładziemy kulkę sorbetu cytrynowego.

    Podawać schłodzone z białym pieczywem.

    Prosto z restauracji:
    Zostaw komentarz: