Szukaj przepisu



Przepis dnia:
Grillowane krewetki Black Tiger na bukiecie
Awokado , Cytryna , 50 g Czosnek , 100 g Kiełki nasion słonecznika , 600 g Krewetka ...
Czytaj więcej...
SMAKI WELLNESS

Przepisy wellness to nowy portal grupy Comfortum. Rekomendujemy Państwu przepisy w stylu "wellness", będące owocem wieloletnich doświadczeń najlepszych Szefów Kuchni hoteli SPA & Wellness. Serdecznie zapraszamy do zamieszczania własnych przepisów, które pokażą, że kuchnia może być nie tylko zdrowa, smaczna i elegancko podana. Może ona być również inspiracją do rozwoju duchowego i przyczynkiem do naszego atrakcyjnego wyglądu. Czekają na Państwa konkursy, gdzie co miesiąc można wygrać cenne nagrody: pobyt w ekskluzywnym hotelu SPA czy też kosmetyki SPA.

1239214_39711428_963409

Restauracja Hotelu

130574237515_897990Restauracja Hotelu "Warszawa”, w dużej części przeszklona, z przestronnym tarasem, z którego można podziwiać otaczającą hotel zieleń i jezioro Necko to doskonałe miejsce na kontemplację duchową, połączoną z degustacją wyszukanych dań. O różnorodne menu zadbał personel kuchni pod batuta doświadczonego Szefa Kuchni. Goście twierdzą, ze najbardziej smakuje tu smażona sielawa i wędzony pstrąg. Więcej

0
1
2
3
4
5
REKLAMA
AKTUALNOŚCI
2016-06-29 11:09:19

Targi GastroSilesia to miejsce spotkań producentów, dystrybutorów, dostawców i ekspertów z branży HoReCa oraz spożywczej. Głównym założeniem Targów jest kompleksowa odpowiedź na potrzeby branż i zbudowanie platformy wymiany doświadczeń i usług. 
Impreza odbędzie się 13-14 września 2016 w Chorzowie, przy ulicy Adamieckiego 8. Stoiska będą dostępne dla odwiedzających w godzinach: 9.00-17.00 każdego dnia. Wstęp na targi jest bezpłatny.

2016-06-29 10:59:14

XIII edycja Dorszowych Żniw w średniowiecznym Zamku w Gniewie !
02 lipca 2016, w średniowiecznym Zamku w Gniewie, odbędzie się XIII edycja Dorszowych Żniw, czyli Mistrzostwa Polski w Potrawach z Ryb Morskich.W Mistrzostwach co roku biorą udział najlepsi polscy kucharze. Podczas tegorocznej edycji  ich zadanie będzie polegać na przygotowaniu:
• dania głównego z wykorzystaniem polędwicy z dorsza;
• deseru z wykorzystaniem czekolady dowolnego rodzaju i przynajmniej trzech rodzajów owoców.
Tegorocznej edycji Dorszowych Żniw będzie również towarzyszyć konferencja o tematyce Personal Branding oraz Marketing internetowy.

2016-06-04 13:50:12

W dniach 13-14 maja 2016 roku w naszym centrum odbyła się pierwsza edycja targów MAZURY HoReCa festiwal smaków. W ciągu dwóch dni wydarzenia odwiedzający mogli zapoznać się z ofertą produktową blisko 120 firm z branży hotelarskiej i gastronomicznej.

NEWSLETTER
Adres email:
SZEFOWIE KUCHNI

Łukasz Szczepaniak

Szef Kuchni Łukasz Szczepaniak co tydzień serwuje nowy zestaw potraw ze wszystkich zakątków świata. Pokaz to nie tylko okazja do podziwiania kulinarnych umiejętności Mistrza, ale również sposobność do uzyskania wyczerpujących informacji na temat nowych przepisów.

... Czytaj więcej

REKLAMA